Антена за цифрова телевизия с усилвател

Дата на публикация: 24.09.2021

Консумативи за принтери. Тази антена приема сигнали от предавателни кули в радиус от 25 км.

Ръкавици за баня. Декоративен текстил. Електрически четки. Маши за коса. Продуктът е произведен във фабрика, която се намира в Холандия — ЕС. Съвети при ползване на цифрови ефирни антени Антените са подходящи за цифров сигнал.

Газови печки. Play Station. Грижа за въздуха. За децата. Всички права запазени.

Преходник за антена за PVC дограма, коаксиален, mm Коаксиален преход за преминаване на коаксиален кабел през PVC дограми без създаването на дупки и отвори.

Цена: 99 лв

Карти памет. Компактна и подходяща за вътрешна употреба, Каталожен номер: Стенни конвектори. Вграден подсилен усилвател. Варна, Аспарухово 7 септ. Чисто нова! Кухня и трапезария.

  • Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.
  • Работно разстояние 0 - 15 км. Вграденият подсилен усилвател на антената позволява прихващане на цифровата ефирна телевизия на места с много слаб сигнал , както и прихващане на отразен сигнал от много трудно достъпни места.

Пазарджик, Идеален център 15 септ! Всички телевизори. Categories: Антени Външни далекообхватни антени. Антената се захранва от активно 5 V пет волта напрежение, което е стандартно за повечето приемници и телевизори. LTE филтър за намаляване на въздействието на 4G.

Усилватели

Екипа на фирма Викиват ви желае приятно пазаруване онлайн! Стандартни телефони. Всички перални.

За перални и сушилни! Електрически кани. Парово и водно почистване. Какво се изисква. Микровълнови фурни за вграждане.

Антени за телевизия и радио, антенни усилватели

Енергоспестяващи крушки. Шевни машини. Стайна портативна телевизионна антена с магнит Компактна TV антена с магнит и коаксиален накрайник.

  • Вграден подсилен усилвател.
  • Сушилни машини.
  • Перални за вграждане.
  • Ако сигналът продължава да е слаб, трябва да поставите качествен коаксиален кабел, който може да изберете от категория " Кабели и проводници " в сайта, защото при стар и увреден кабел, сигналът няма да бъде качествен независимо от характеристиките на антената.

Антената се отличава с компактен и стилен дизайн. Запази търсенето Виж всички. Стандартни телефони. Комбинирани печки? NO OS. За децата.

Работно разстояние 0 - 15 км.

Нови обяви

Микровълнови фурни за вграждане. Готварски печки и абсорбатори. Абсорбатори за вграждане. Препоръчително отстояние от предавателите — до 90 км.

ТВ Аксесоари. Крумово 20 септ. Хладилници за вграждане!

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 0

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *