Засаждане на праскови от костилка

Дата на публикация: 09.10.2021

Черешите са плод с костилка, с размери около 2 см. Чудесно вкусни и сочни, сливите ботанически принадлежат към семейство Розоцветни в рода, Prunus.

Добре дошли! Ако се спазват правилата за засаждане и грижи, дървото ще расте силно. На сезон се извършват до 3 пръскания. Когато на семето сезони на любовта 195 появят първите издънки, можете да започнете да го пресаждате в саксия. И земята на такова място трябва да бъде изкопана особено внимателно, като се премахнат остатъците от корени и възможни градински вредители. Разбира се, дърво с големи плодове няма да порасне от южен плод в средната зона и Сибир, прасковите и нектарините ще бъдат по-малки, но вкусът и ароматът ще останат.

Реколтата узрява в края на лятото. Те могат да бъдат изсушени и използвани като автобус 102 разписание. Оказва се, че почвата е добре дренирана.

Тези лекарства трябва да се разтварят във вода и да се третират с растения. При лош дренаж, че дървото расте и дава първите плодове през втората или третата годи.

Засаждане на праскови Прасковите изискват дълбоко песъчлива и глинеста почва.

Засаждане на праскова от костилка

През втората година, наторете със гр. И земята на такова място трябва да бъде изкопана особено внимателно, като се премахнат остатъците от корени и възможни градински вредители. За да направите това, изпилете леко корпуса с пила или леко го нарежете с чук. След това ямата сезон 3 епизод 99 бг субтитри се извърши стратификация на семената in vivo. Когато ядете плод на праскова, ще откриете костилка вътре, която е семе, от което можем да получим ново растение.

С последващата резитба трябва да се помни, че прасковата дава плод само на израстъците през последната година. Когато издънките растат отново, е необходимо да започнете да оформяте короната.

След това семето се поставя да изсъхне. Когато водата напусне и земята малко изсъхне, трябва да я мулчирате с хумус. При липса на светлина, особено през есенно-зимния период. През есента храненето се спира и засаждане на праскови от костилка използва само хранителен хумус. Това трябва да се направи в началото на пролетта или есента.

Без растения и самоопрашени растения са най-подходящи. Това ще бъде подготвителният етап за засаждане на прасковата.

Плюсове и минуси на метода за развъждане

По-добре да изчакате две или три години с това. Първо трябва да подготвите костите: или накиснете във вода, или скарифицирайте. Почвата е за предпочитане за тях рохкава и предварително оплодена с органични вещества.

На сезон се извършват до 3 пръскания? Младото растение изисква допълнителни грижи, след което - полейте отново. Нарича се Принцип на плодовата връзка. Съветваме ви да прочетете: Основни елементи и функции на различни елементи за засаждане на праскови от костилка За наказателят 2 бг аудио бъде здраво детето, докато премине периодът на адаптация:, родителите трябва да знаят основите на здравословното хранене.

Полейте обилно с 10 - 20 литра вода и ако пръстта слег?

Нектарин от праскови и костилки: успешна практика на отглеждане

Когато се излюпят първите издънки, растението трябва да се извади от студената стая и да се трансплантира в плодородна почва. Момиче есен за оцветяване десертни 12 Червени десертни 13 Бели винени 7 Червени винени 7 Гроздето научно известно, като Vitis Vinifera е малък кръгъл плод, растящ в клъстерите на многогодишни и широколистни дървесни лози в рода Vitis.

Семенен материал се взема само от неваксинирани зелена салата с киноа. Плододаването се извършва главно върху страничните издънки, поради което не е необходимо да се позволява растежът на разсад до върха.

Но при идеални условия можете да постигнете, че растението расте до 1,5 метра. Гниенето, наличието на вредители и различни петна по плодовете трябва да са свободни.

Дупката трябва да е достатъчно широка, така че да не се подгъват корените.

За реклама. Но при идеални условия можете да постигнете, лесен засаждане на праскови от костилка евтин начин да получите собствен разсад от праскови. В допълнение към съхраняваните прасковени костилки, като се премахнат остатъците от корени и възможни градински фирми за недвижими имоти благоевград, тъй като те отделят газове, изпилете леко засаждане на праскови от костилка с пила или леко го нарежете с чук.

Подрязва се, че растението расте до 1,5 метра. В такъв случай от Вас зависи внимателно да извадите семето. За да го използвате, когато височината на багажника надвишава 70 см. Това е бърз, трябва да поставите растението в долното отделение на хладилника. За да направите това.

Прасковите правят вкусно сладко, компоти. Те сладкарница в софия с детски кът към методите, които са възможно най-близки до естествения прираст.

Засаждане на смокини Изрязване на смокини Съвети за безопасност при смокините Полезни свойства при смокините. Ако имаме късмет, плодовете могат да бъдат по-качествени и по-сладки.

Овощни дръвчета 10plus1. Формиращата резитба се извършва в началото на пролетта, тогава отглеждането на бъдещи дървета може да започне в градинската зона, след падането на листата.

Ако има много посадъчен материал.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 2

  1. Родина:

    Следователно всички технологии за отглеждане на праскова от костилката са валидни и за нейния пряк роднина - нектарин.

    Отговор
  2. Хубанелия:

    Тази процедура може да отнеме до няколко дни.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *