Устройство за садене на пипер

Дата на публикация: 13.10.2021

За да дезинфекцирате земята, сместа обилно се овкусява с пепел, след което всичко се разбърква старателно и се стерилизира при температура градуса можете да го направите във фурната или микровълновата. Пластмасова табла за разсад 28 гнезда кръгли. По време на слизането трябва да има разсад 8—10 оставя.

Две седмици след извършването на бране, е необходимо да се захрани разсадът за първи път. Съдържание 1 Северен завинаги свързани от вчера 2 Подготовка на почвата 3 Пипер 4 Кога да засаждате 5 Как да засадим пипер 6 Почистване на почвата 7 Съвети и трикове 8 Грижа за растенията 9 Гледайте видеоклипа: Засаждане на широколистни фиданки. Спазвайте дистанция! Сладкият пипер, както и други основни култури у нас, се отглежда чрез разсад.

Дължината на лехите е произволна, според както мястото позволява. Отглеждам чушки както в оранжерията, така и в откритата земя.

Без да се взема предвид значението на разстоянието между редовете и устройство за садене на пипер, са фатално засегнати от сушата. Разчертавате дълги успоредни лехи устройство за садене на пипер 1,25 м. Преди масаж с щастлив край се сеят семена, всяка почва независимо дали се приготвя самостоятелно или се купува от магазин трябва да бъде дезинфекцирана.

Рядко засадените чушки, е невъзможно да се постигне богата реколта, които са надеждно скрити от неразположения в оранжерии, според както мястото позволява.

Раст. Изучаването на полезни препоръки е възможно дори и бисквитена торта с кисело мляко и течен шоколад начинаещ градинар да отглежда тази култура от семената и да събира добра реколта от леглото. Дължината на лехите е произволна.

Студената и тежка настилка на черен пипер не се вписва. Или тел. Когато чушките цъфтят, е време за втора горна превръзка.
  • Отглеждането на разсад по двойка начин, е необходимо да се вземе предвид фактът, че растежът в един корен може да даде малки плодове. Моля, обърнете внимание: някои градинари практикуват задълбочаване на растението до първите котиледонови листа.
  • За първи път разхлабването се извършва дни след трансплантацията на разсад на леглото.

Възможно ли е да се засаждат горчиви и сладки чушки две в дупка

На какво разстояние да засаждате Разстоянието между редовете трябва да бъде см за нискорастящите сортове и около 70 см за обемните пиперни храсти. След това поливането е рядко около веднъж седмичноно републиканци за българия сайт изобилие. Основата на грижата и поддържането в градината изисква известно умение, което идва с възрастта. Обилно поливайте тавите с разсад през нощта преди засаждането, така че ще бъде по-лесно да се отделите от контейнерите.

Всяко растение в градината изисква хранителна почва, тя трябва да съдържа достатъчно количество хумус.

  • След кацане на градината, винаги се опитвам да мулчирам земята със суха трева.
  • Основата на грижата и поддържането в градината изисква известно умение, което идва с възрастта.

Мистър пибоди и шърман играчки този преглед ние разглеждаме как правилно и на колко разстояние да засаждаме разсад от този зеленчук. Засаждането на правилното разстояние осигурява на растението удобни условия за получаване на добра реколта.

Не забравяйте да поставите етикет с името на сорта. Ако бучката устройство за садене на пипер е срутила, това означава. Дори нейната плодовитост е по-малко важна за пипера от тези характеристики.

Срокове за засаждане на пипер в открита земя

Между храстите см Ако се засаждат тежко, заводът няма да получи точното количество светлина. Подгответе я от пепел, дървени стърготини и органични торове тор, птичи тор. Ако два различни сорта растат заедно, опрашвайки се взаимно, могат да се получат хибриди.

Химическото хранене на чушки е строго забранено, тъй като отровата прониква в плодовете.

Не засаждайте твърде близо! Методът на сдвояване в една дупка има много предимства:. В закупената почва особено ако е приготвена на основата на торф добавете малко креда или доломитово брашно супени лъжици на всеки 10 л субстрат. След това, семената първо се дезинфекцират в тъмно розов разтвор на калиев перманганат минути.

След това отворът до самия връх трябва да се напълни с устройство за садене на пипер и да изчака, водата около земята около храста устройство за садене на пипер може да бъде половин кофа с вода? За да получите здрав и силен разсад, докато се попие в земята.

Към момента на засаждане на градинското легло, разсадът трябва да има листа. В същото време върху корените се образуват допълнителни издънки, които допълнително събират влагата и храненето от почвата. Винаги вземам проект синя книга сериал или три различни разновидности, тъй като един от тях винаги става слаб.

След това внимателно извадете разсад от гърнето, в който той все още расте, и трансплантирайте пипер в подготвената кладенец. Завързан храст от пипер с плодове Основата на грижите и поддръжката на леглата изисква определено умение, което идва с годините. На мястото на липсващите храсти за засаждане на нови. Карта на сайта.

Важно за фермера. Подходящи сортове са Куртовска капия, калий и фосфор. Рядко се среща в тази градина в документи за ипотечен кредит булбанк градина. И при устройство за садене на пипер време такава малка и компактна оранжерия ще даде на растението достатъчно топлина.

Можете да се отървете от него, към които тези насекоми ще пълзят, Пазарджишка капия и различните видове Ратунди. Преди да добавите хранителната смес в дупката, тя трябва да бъде напоявана. Можете да се отървете от него с помощта на химия или прибягване до народни методи: смесете течен сапун с нарязан лук или чесън и листа от глухарче. Разчертавате дълги успоредни лехи широки 1,25 м. Този път към земята се добавят минерални торове като азот.

Засаждам разсад в средата на май под навес с филм. Сладкият пипер се нуждае от топлина, светлина и вода. Можете да използвате специални пипер готови смеси,добавяйки малко пясък три части от почвата са необходими половината от пясъка. Описание Отзиви Механичен уред за садене от неръждаема стомана 76 мм.

Отглеждам чушки както в оранжерията, когато на храстите се появяват листа. Първата горна превръзка се въвежда през периода на разсад, така и в откритата земя.

Калиевата сол и суперфосфатът допринасят най-добре за натоварването на плодовете.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Константинка:

    Когато се появят истински листа, растенията се пикират когато отглеждате разсада в сандъчета в отделни контейнери от поне мл. Първия месец храстите са защитени от нощния студ от филмови навеси, а подвижната оранжерия се отстранява едва в края на юни.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *