Забранената ябълка 48 bg sub

Дата на публикация: 16.10.2021

Имало едно време в Чукурова - еп. Вили,много благодаря!

Тази драма е толкова добра и на преден план виждаме една жена, която е готова да се пребори с редица нови трудности, които ще ни покажат ново правилно начинание. Благодарим за труда и времето, които отделихте за нас, да можем да се насладим на този хубав сериал! Много благодаря за превода! Чаках точно този форум сузуки гранд витара 2007 - удивителна, тъжна,интересна история и нова среща с любимата миталантлива Бурджу Бириджик!.

Anjela Kramian.

Ваня Крумова. Благодаря ви момичета. За да стане ясно как тази драма ще постигне един голям успех остава да проследим големия нов ден! Nada Iv. Зехра все го играе кифла,получава и се Didiм.

  • Благодаря ,чакам с нетърпение превода на следващата серия.
  • Младите жени в този супер голям сериал ще ни покажат едно ново съжителство, което с времето и ние искаме.

Временно сте блокирани

Калина Димитрова. Nada Iv. Озан много лекомислено постъпи, когато чул- недочул хукна да се жени за Чала. Поредната порция забавно време с най-разтоварващия сериал! Забранената ябълка финал последен епизод турски сериал е толкова добър филм.

  • Благодарим за труда и времето, които отделихте за нас, да можем да се насладим на този хубав сериал!
  • Благодаря много!

Благодаря за удоволствието. Благодаря много за превода. Използваме. Tatyana Jekovska. Ани Тодорова. Голямо забавление е да гледаш този тандем -първичната Йлдъз и хитрата и пресметлива Ендер!

ПОСЕТЕТЕ ОЩЕ...

Шаика изпълнява поръчка,но кой е ментора? МНП 12 бг. Рано или късно ще и се върне прекрасно! Лилия Вачева.

Гергана Мачева. Вили,много благодаря. Благодаря ви. Рано или късно ще и се върне прекрасно. Viki Panaiotova. Моята любимка Ендер е във вихара си. Още новини.

Последно добавени:

И това ще е следващия превод от вас на поредния сериал! Любов - еп. Невероятна си! Хюлия Кандилова. Благодаря за превода, с който ни дадохте да се насладим, на този прекрасен сериал. Anna Kamenova. Направо всичко заприлича на една криминална комедия ,като сладко и солено море на моменти взима превес над сериознотоно пък весело и приятно ,каквото и да се случва.

Лиляна Стойчева. Следете и вие как ще се постави на преден план историята, чудя се кога ще Налан ще разбере истината Нищо не и убягва и сега очаквам след,като разплете истинската интрига с Фейза да разкрие и истинската любовница. Чудесно изпълнение на персонажите - невероятна Йълдъз и топли отношения алуминиево скеле цена забранената ябълка 48 bg sub Ендер Благодаря Ви за превода, която дава нов повод да търсим доброто!

Didi Seropian. Края беше Шоккк,жалко за Йит горкия за него края беше най тежък опаснае рая Шахика ли чудо ли е. Благодаря ви за превода алчната братовчедка хем иска богатство на Яман забранената ябълка 48 bg sub богатството на Фикрет.

ИС 10 епизод бг.

Филми със субтитри

Nada Iv. Anjela Kramian. Даже не мога да обясня колко съм благодарна на преводаческия екип. Надявам се още дълго да му се наслаждаваме.

Дали тов е старта на развъзката?. Малко ми стана неприятно,че Кая го няма ,но сц са оставили вратичка все пак. Siana Felix. Още новини.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Иванина:

    Viki Panaiotova. Nada Iv.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *